Щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України, який за останні роки став справді національним святом.

Мужньо захищаючи рідну землю від російської агресії, українські воїни отримали всенародну любов і вдячність, гідно продовжили боротьбу попередніх поколінь і стали взірцем для нащадків.

Багато наших побратимів і посестер під час сумлінного виконання військового обов’язку віддали найцінніше — свої життя і здоров’я. Вічна пам’ять загиблим захисникам і захисницям України!

Вірність і честь — не просто слова, а принципи військової служби у Збройних Силах України. В умовах війни ми не похитнулися, а навпаки — зміцніли й утвердилися у своїх військових традиціях та євроатлантичних устремліннях. Сучасні Збройні Сили України досягли незаперечних успіхів на шляху набуття взаємосумісності з силами Альянсу.

Я гордий тим, що, незважаючи на безпрецедентні для Європи ХХІ сторіччя виклики, Збройні Сили України стали її надійним щитом.

Дякую кожному з вас за доблесну військову службу, за професійність і патріотизм! Низький уклін ветеранам Збройних Сил України!

Сердечно бажаю вам і вашим рідним здоров’я, добробуту, злагоди, добра, переможного миру, любові! Успіхів вам на військовій службі та високих кар’єрних досягнень заради зміцнення обороноздатності і процвітання нашої держави!

Принагідно вітаю з перемогою лауреатів конкурсу творчих робіт «Героям слава!» та дякую всім, хто до нього долучився. Правда про російсько-українську війну лягає на нас, її безпосередніх учасників, обов’язком розповісти, не дати забути і спотворити. Доробок конкурсантів, особливо твори лауреатів, — це вагомий внесок у нашу перемогу. Вона здобувається передусім не на полі бою, а в серцях і свідомості людей. Дякую редакції парламентської газети «Голос України» за цю ініціативу. Впевнений, попереду ще багато спільних проектів, адже нас єднає служіння Українському народові.

Слава Україні!