А до цього він одне скликання був депутатом Костопільської районної ради. Він позапартійний, очолює фракцію «За майбутнє» в облраді, перший заступник голови постійної комісії з питань бюджету. Така довіра людей не випадкова: Руслан Васильович відповідально ставиться до депутатських обов’язків, завжди має комунікацію зі своїми виборцями, доступний для них, готовий не лише вислухати їхні проблеми, а й по можливості розв’язати їх.

Відгукнувся він і на те, щоб передплатити газету «Голос України» для пацієнтів Рівненського військового госпіталю. У вільні від лікування хвилини вони зможуть почитати про новини в Україні, особливо матеріали на сторінках, присвячених нашим захисникам на сході, їхнім колегам-військовим.

З нового року листоноші доставлятимуть «Голос України» і на Дорошенка, 100 у селищі Степань Сарненського району. Тут розміщене відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Сарненського районного територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг). Це домівка для 24 осіб. Вони стурбовані своєю подальшою долею, адже центр нібито хочуть закрити. Сподіваємось, що цього не трапиться, і мешканці центру зможуть гуртом читати «Голос України», який передплатив для них власним коштом депутат Руслан Потапчук.

Фото надано Олександрою Юрковою.