Фотоальбом презентований на зустрічі Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака з представниками ЗМІ та військовими експертами, яка відбулася 25 листопада в Генеральному штабі ЗС України.

— «Сильніші разом» — це не просто гучне гасло, під яким відбуваються заходи військового співробітництва протягом останніх семи років на тлі незаконної окупації АР Крим та Севастополя й збройної агресії Росії на Донбасі, — зазначив у передмові до видання генерал-полковник Руслан Хомчак. — «Сильніші разом» — це вже наповнена дієвими справами новітня історія України, яка закарбована у фото та відображає принципову позицію партнерів та союзників з НАТО під час міжнародного збройного конфлікту, який веде Російська Федерація проти України.
В альбомі зібрано фотоматеріали про спільну участь Збройних Сил України в міжнародних навчаннях з державами—партнерами НАТО і в Україні, і за кордоном, виконання завдань за призначенням та бойову підготовку особовим складом Збройних Сил України протягом 2019—2020 років.

«Сильніші разом» — це десятки тисяч військовослужбовців ЗС України, які пройшли навчання в рамках тренувальних місій «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна» («JMTG-U»), операції ЗС Канади «UNIFIER», операції ЗС Великої Британії «ORBITAL» та Литовської військової тренувальної місії в Україні «LMTM-U», й сотні іноземних інструкторів, які забезпечують дієвий механізм практичної адаптації стандартів НАТО на всіх рівнях військового управління.

Як повідомив начальник управління зв’язків з громадськістю ЗС України полковник Богдан Сеник, книга підготовлена за ініціативи управління зв’язків з громадськістю ЗС України та за підтримки Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака.

Видрукувано альбом редакційно-видавничим центром Збройних Сил України. До створення фотокниги долучилися провідні фотожурналісти та військовослужбовці служб зв’язків з громадськістю (прес-служб) Збройних Сил України.

— Видання яскраво ілюструє зміни, які відбуваються в українському війську останніми роками. Управління зв’язків з громадськістю ЗС України висловлює подяку у наданні фотоматеріалів Олексію Бобовнікову, Глібу Гораничу, Олені Дудар, Олександру Клименку, Валерію Лебедю, Макензі Мендесу, Дмитру Муравському, Анні Чапалі, Роману Чопу та іншим, — зазначив полковник Богдан Сеник.

Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України.

Фото управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України.