Депутат Рівненської обласної ради восьмого скликання, член фракції «За майбутнє» в облраді Вікторія Опанасюк (на знімку) працюватиме в постійній комісії з питань соціальної політики, соціального захисту учасників АТО/ООС та членів їх сімей.

Тема ця їй дуже близька, оскільки Вікторія Андріївна — вдова Героя Небесної Сотні Валерія Опанасюка. Вона — мати чотирьох дітей, підприємець.
Вікторія Опанасюк власним коштом передплатила газету «Голос України» для двох учасників АТО/ООС з міста Костополя, бо, каже, дуже поважає людей, які боронять мир на сході нашої держави.

З нового року газета надходитиме в домівку костопільчанина Олександра Паньковця. Уже так збіглося, що передплата стала інтелектуальним подарунком для сім’ї з нагоди народження сьомої дитини (Олександр та його дружина Вікторія виховують чотирьох синів і трьох доньок). Олександр — військовослужбовець, старший солдат однієї з військових частин, чотири рази був в АТО/ООС.

Бойовими нагородами відзначено участь в АТО/ООС ще одного жителя Костополя Руслана Новака. Він і нині на сході. Тож його рідні, можливо, і на сторінках «Голосу України», які часопис присвячує нашим захисникам, прочитають і про Руслана Новака. Адже і йому передплатила газету в подарунок депутат Вікторія Опанасюк. Руслан — військовослужбовець, командир взводу. Його син пішов стежкою батька — навчається в Луцьку у військовому ліцеї.

Тож газету «Голос України» завдяки депутату читатимуть люди достойні.