За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики тричі відкривали неприцільний вогонь поблизу населеного пункту Південне. Окупанти застосували міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. На цьому ж напрямку, але вже біля Катеринівки, противник провокував зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Водяне, що біля Донецька, було відзначено ворожу вогневу активність з автоматичних станкових гранатометів. А поблизу Водяного, що на приморському напрямку, найманці тричі гатили по ЗСУ. На цій ділянці фронту в районі населеного пункту Гнутове ворог вів вогонь із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На вогневі провокації противника наші підрозділи дали адекватну відповідь. Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає», — зазначили в штабі.