Володимир Олійник, колишній народний депутат, який втік у Москву! (Розкрив факт розробки США біологічної зброї в Україні):

— Сьогодні США мають 400 подібних лабораторій, 15 з них розташовані на території України. Вони з’явилися у 2005 році, коли до влади прийшли Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко. Тоді вони підписали зі США угоду про розміщення на території України (в Одесі, Харкові, Києві, у Львові тощо) біологічних лабораторій, які займаються розробкою вірусів і ще багато чим. Коли у 2010 році змінилася влада, президентом став Віктор Янукович, а прем’єром — Микола Азаров, ми стали предметно займатися цими лабораторіями. Я розпитував Миколу Азарова щодо цих установ детальніше. Він розповів, що під час візиту до Одеси, де розміщувалася одна з лабораторій, його відмовилися пускати на територію цього об’єкта... Зазначу, що більшість співробітників лабораторій мають дипломатичний імунітет. Вони працювали там з біологічним матеріалом, користуючись тим, що їх ніхто не контролює.

Від чергового:

— Я гадаю, що Олійник помиляється чи просто «не в курсі». Азіров усе-таки тоді потрапив у лабораторію. За допомогою Табачника — той підставив плечі, і маркшейдер переліз через огорожу. Коли на його шляху, на вході в лігво, зустрівся зомбі-Ющенко, Кіля забив його лопатою. Але найцікавіше чекало його попереду. Коли Азіров, розмахуючи закривавленою лопатою, увірвався у святая святих американських учених, за столом його чекав...біоЯник! Той відбірною американською мовою запитав: «Вот ду ю ду, Кіля?». Після цих слів Азіров знепритомнів, опам’ятався вже у Москві в сауні разом з Табачником... А Олійник приєднався до них уже пізніше...

І тебе вилікують...

Олександр Лукашенко (звертаючись до апостольського нунція Клаудіо Гуджеротті):

— Я завжди казав, що нинішній Папа Римський Франциск, з моєї точки зору, це народна людина. Це мені дуже імпонує... Якщо захворіє, нехай не хвилюється: ми готові прийняти його на лікування, ми вміємо лікувати...

Від чергового:

— Що є, то є!.. Гадаю, народний президент Лукашенко лікуватиме Папу — народну людину — у мінському СІЗО на вулиці Окрестіна. Адже саме там він лікує своїх кращих людей!

Крапка

Наталя Поклонська (поскаржилася до поліції на погрози «Правого сектору»):

— На носі «знаменна» дата — сім років Євромайдану. А для мене підсумки цього злочину записані на 14 сторінках, які мені надіслали поштою з Києва. Це мій смертний вирок, винесений бойовиками з «Правого сектору»...

Від чергового:

— І навіщо було псувати аж 14 сторінок!?. Для цієї історії потрібна лише... одна жирна крапка!

Останній цвях

Родіон Мірошник, радник ватажка «ЛНР», представник Луганська на переговорах Тристоронньої контактної групи:

— Донбасу необхідна пряма співпраця з Росією. Це могло б дати поштовх економіці наших республік...

Від чергового:

— А перед цим була яка? Крива співпраця? На мигах й через Бурятію?.. І... поштовх, тобто останній цвях у кришку домовини?

Ідуть на рекорд

Володимир Путін:

— У нас врожай рекордний, а хліб зростає в ціні. Макарони в ціні зростають. Це що таке, з якого це дива?..

Від чергового:

— А дуже просто! Макарони прямо пов’язані... з вакцинацією! Народ, дивлячись на «Спутник V», неабияк нервує, знімає з вух макарони, локшину й жує, жує безперестанку. Звідси й дефіцит, звідси й ціни!..


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО та Сергія ЙОЛКІНА.