За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного, що на Приазов’ї, ворог застосував ручний протитанковий гранатомет, а поблизу Павлополя — вчинив кілька черг зі стрілецької зброї. Обидва види зброї противник використав і біля населеного пункту Піски. Чотири рази ворог провокував наших захисників у передмісті Авдіївки. Тут окупанти неодноразово застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог провокував поблизу населеного пункту Південне. Бойовики гатили з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброю.

«Серед наших воїнів бойових втрат та поранень немає. На жаль, російсько-окупаційні війська знову вдалися до крайньої зухвалості та обстріляли мирне населення поблизу Кам’янки. Вчинивши кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета, окупанти знищили трактор марки John Deere, що повертався із сільськогосподарських робіт. Варто зазначити, що цивільну техніку знищено поза межами українських позицій. Внаслідок обстрілу один з трактористів дістав поранення. Наші військові відразу вирушили до місця події, надали постраждалому першу медичну допомогу і доставили його до лікувального закладу», — зазначили в штабі.