Вона мешкає   по вулиці Андрія Мельника, названій на честь її сина, який загинув в АТО. У такий спосіб олександрійці вшанували пам’ять свого земляка.

Отримуватимуть «Голос України» з нового року також матері та батьки загиблих воїнів із Рокитнівського, Здолбунівського, Дубровицького, Корецького районів. Серед таких, зокрема, Віра Чубик, Василь Білець, Олена Басій із села Нетреба, Степан Тіт із Сновидовичів, Тетяна Кулакевич з Блажевого, Тетяна Озеренчук з Осницька Рокитнівського району, Дмитро Клименко із райцентру Рокитне.

А в Корецькому районі газету читатимуть Раїса Гаврилюк, Марія Мосійчук, Тетяна Ляшук із Корця, Валентина Лихатова із Сторожева, Лідія Бараболя із Стовпина, Галина Силін із Копитова.

— Матері загиблих воїнів будуть вдячні за такий інтелектуальний подарунок спонсору. Адже це видання присвячує чимало своїх сторінок нашим славним захисникам вітчизни, — каже голова Корецької райдержадміністрації, який сам свого часу воював на сході України, а також був учасником української миротворчої місії в Іраку та міжнародних сил з підтримки миру у Косово.

А спонсором цієї благодійної акції виступив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль (на знімку), який власним коштом передплатив газету «Голос України» для багатьох матерів наших воїнів, загиблих в АТО.

— Я з великою повагою і шаною ставлюсь до матерів, які виховали таких мужніх і чудових синів, — каже Віталій Коваль. — Дуже хотів зробити їм хоч щось приємне.