Ось і нині з дружним колективом Рівненського госпіталю ветеранів війни, що у селищі Клевань Рівненського району, де він є начальником, надає медичну допомогу учасникам бойових дій. Нині тут перебувають одночасно 120 пацієнтів, а в Центрі лікування та реабілітації нейротравм — 30. За кожного, хто одужав, Андрій Бурачик радіє. Каже, що і досі з болем сприймає будь-яку звістку про поранення чи загибель наших воїнів.

Тому розуміє почуття батьків, чиї діти не повернулися з війни. Щоб хоч якось втішити їх, дати зрозуміти, що про них та їхніх синів не забули, начальник Рівненського госпіталю ветеранів війни Андрій Бурачик власним коштом передплатив для мам атовців газету «Голос України». З перших днів нового року парламентське видання листоноші доставлятимуть в домівку Тетяни Маринич із села Рокитного Рокитнівського району, чий син Віталій загинув під Волновахою 22 травня 2014 року і назавжди залишився 22-літнім. Отримуватимуть «Голос України» і в Дубровицькому районі: мати загиблого на сході Олега Євгенія Ващишина із Сельця, сина Юрія — Галина Котяш із Залужжя, сина Івана — Раїса Борсук із Лютинська; сина Юрія — Валентина Колесник із Дубровиці, сина Федора — Ганна Пляшко з Озерська.

— Хай цей невеличкий подарунок принесе цим шановним жінкам хоч якусь розраду, — каже депутат Рівненської обласної ради Андрій Бурачик, який за лікарською звичкою побажав усім міцного здоров’я.

Фото надано автором.