Про це заявив народний депутат від «Слуги народу», член ТСК Максим Ткаченко (на знімку) за підсумками виїзного засідання комісії у місті Сєвєродонецьк.

«Ми маємо захистити людей і встановити справедливість. Нам, як народним депутатам, щодня телефонують і просять допомоги. Ми бачили мітинги постраждалих у селах. Річ у тім, що держава виділила кошти постраждалим від пожеж, які сталися в липні та жовтні цього року, але досі не всі люди отримали свої кошти. Ми доб’ємося справедливості. Я не вірю в те, що не можна розв’язати їхні проблеми», — наголосив він.

Нагадаємо, 30 вересня та 1 жовтня на території Луганської області сталися пожежі екосистем. Найскладніша ситуація — вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського та Сєвєродонецького районів. До зони ураження потрапило 32 населені пункти.

ТСК створено у Верховній Раді 2 грудня, її головою було обрано Руслана Горбенка, а заступником — Сергія Вельможного. До складу комісії увійшли депутати різних фракцій, повідомляє прес-служба «СН».