Клуб продовжив співпрацю з оборонцем і вже підписав новий контракт. Щоправда, деталі нової угоди нині невідомі.

Зауважимо, Ємець грав за «Колос» з лютого 2020 року. За цей час Владислав провів 21 матч (з них 9 у нинішньому сезоні) та відзначився двома асистами.

***
Тренер київського «Динамо» Мірча Луческу, схоже, розраховує на бразильського оборонця Феррейру Сідклея (на знімку).

Як відомо, бразильський клуб «Корінтіанс» відмовився від послуг Сідклея посеред сезону, але дозволив йому тренуватися з командою до завершення орендної угоди — 31 грудня.
Як повідомляє телеграм-канал «Динамо» (Київ) Inside, «біло-сині» повернуть бразильця та візьмуть його разом із командою на перший тренувальний збір. Мірча Луческу нібито персонально схвалив таке рішення.

Раніше ЗМІ не раз інформували, що румунський фахівець готовий повернути оборонця.

До слова, Феррейра Сідклей лише 18 разів з’являвся на полі у всіх змаганнях у складі «Корінтіанса» (виступав з початку 2020 року). Однак результативними діями так і не відзначився.
Як повідомляє globo.com, кілька днів тому Сідклей вирушив до бразильського міста Віла-Велья у штаті Еспіріту-Санту, де працює з особистим тренером перед вояжем до Києва.

Цікаво, що раніше Феррейра не надто хотів повертатися до України, але після приходу Мірчі Луческу до керма «Динамо» він змінив свою думку.

Фото ФК «Динамо».