За інформацією сербських джерел, белградська «Црвена Звезда» домовилася про проведення спарингу з «гірниками» в Анталії. Нічого не скажеш — солідний клуб.

Дату і час поєдинку поки що не повідомляють. Однак відомо, що для сербів цей матч буде останнім перед поновленням офіційної частини сезону, яка у них намічена на 6 лютого.

«Црвена Звезда», як і «Шахтар», є учасником плей-оф Ліги Європи. В 1/16 фіналу сербська команда зіграє проти «Мілана», а «гірники» — проти «Маккабі» (Тель-Авів).

Як відомо, «Шахтар» запланував два збори в Туреччині. Перший триватиме з 17 по 26 січня, після чого команда ненадовго повернеться до України, а на другий збір, який відбудеться з 29 січня по 5 лютого, підопічні Каштру знову вирушать до Анталії.

Не вщухають розмови про Тайсона. Донецький «Шахтар» готовий розірвати контракт 32-річного бразильського півоборонця Тайсона, щоб він міг перейти до клубу «Інтернасьонал» уже цієї зими. За це бразильський клуб має заплатити «гірникам» 800 тисяч євро.

Нині Тайсон перебуває в Бразилії і вже узгодив дворічний контракт із клубом. Як він сказав, тепер усе залежить від «Шахтаря», угода з яким у нього розрахована до літа 2021 року, після чого він стане вільним агентом.