Вони, як члени постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів, податків, разом з іншими фахівцями працюють над обласним бюджетом на наступний рік. Та все-таки знайшли час, щоб за власні кошти передплатити газету «Голос України» для матерів та батьків, чиї сини загинули в АТО, а також вдовам героїв.

Голова постійної комісії облради Ігор Ясенюк передплатив газету для дубенчанки Юлії Петренюк. Її чоловік Володимир був прапорщиком, головним сержантом — командиром міномета першого мінометного взводу мінометної батареї. Воював на сході. Прожив лише 32 роки.

Носитимуть завдяки депутату Ігорю Ясенюку з нового року газету листоноші і в домівку дубенчанки Вікторії Романович, чоловік якої Олег Романович загинув під Мар’їнкою. Отримуватимуть «Голос України» і Наталія Герасимчук з міста Дубно, Віра Гудзікевич із села Птича, Алла Федосенко із Листвина Дубенського району.

Уже не вперше виступає спонсором для атовців і голова фракції в облраді «За майбутнє» Руслан Потапчук. Нещодавно він передплатив газету багатьом нашим бійцям, а цього разу приділив увагу матерям загиблих в АТО. Під новий рік він подарував передплату газети «Голос України» матерям із Дубровицького району, які не дочекалися синів з війни, зокрема, Марії Сокол з Людиня, Лідії Мазур із Заслуччя, Лідії Охмак із Лугового, Інні Ярмоліч із села Велюнь.

— Низько схиляємо голови перед пам’яттю наших загиблих воїнів-земляків, — каже Руслан Потапчук. — Велика шана і матерям, які виховали таких чудових синів.

Рівне.