Цього року до них додасться ще чимало демобілізованих воїнів АТО/ООС, а також матері та вдови, чиї сини і чоловіки загинули на східних рубежах України, захищаючи нас, наш мир і спокій.

А щоб ці категорії людей мали можливість з нового року читати «Голос України», постарались меценати, які власним коштом передплатили для них газету.

Ініціював акцію малолюбашанський сільський голова Віктор Талащук — на жаль, нині покійний: коронавірусна хвороба забрала в інший світ цю чудову людину. Вічна йому пам’ять!

Ініціативу Віктора Талащука підтримали також голови ОТГ: Костопільської — Євгеній Денисюк, Гощанської — Микола Панчук, Тараканівської — Наталія Сорочинська, Підлозцівської — Микола Костюкевич, Старосільської — Михайло Кузьмич, Зарічненської — Богдан Квачук, Вараської — Олександр Мензул, Радивилівської — Микола Карапетян, Дубровицької — Богдан Микульський та ін.

Вдячні будуть за газету наші славні воїни-атовці головному лікарю Рівненської обласної дитячої лікарні Віталію Бойку, його колезі-медику начальнику Рівненського госпіталю ветеранів війни, депутату обласної ради Андрію Бурачику, депутату Рівненської обласної ради кількох скликань, а нині депутату Рокитнівської селищної ради Григорію Мінічу, а також депутатам Рівненської обласної ради від партії «За майбутнє» Ігорю Ясенюку, Руслану Потапчуку, Андрію Пехотіну, Вікторії Опанасюк, від «Батьківщини» — Миколі Кучеруку та Василю Кльопу, депутату Рівненської міської ради Юрію Чабораю, депутату Рокитнівської селищної ради, підприємцю Віктору Кириловцю, підприємцям Олексію Хахльову з Рівного, Віктору Мінічу із селища Рокитне та іншим.

До такого інтелектуального подарунка матерям та вдовам, чиї сини та чоловіки не повернулись з АТО, долучились також голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, колектив Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РОДА на чолі з Олександром Поліщуком, начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков, екс-голова Дубенської РДА Володимир Іщук, керівник ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Сергій Костючок, директори держлісгоспів Сарненського — Олег Лехкобит, Соснівського — Олександр Прохор, Дубровицького — Віталій Петренко, Клеванського — Олександр Майоров, які власним коштом передплатили газету матерям та вдовам загиблих в АТО воїнів.

Усім їм щиро дякуємо і бажаємо всіляких успіхів, а головне — міцного здоров’я.

Рівненська область.