Окрім Трубіна, до цієї команди також потрапили:

Букайо Сака («Арсенал», Лондон), Ерік Гарсія («Манчестер Сіті»), Бенуа Бадіашіле («Монако»), Неко Вільямс («Ліверпуль»), Ансу Фаті («Барселона»), Едуарду Камавінга («Ренн»), Педрі («Барселона»), Джованні Рейна («Боруссія», Дортмунд), Родріго («Реал», Мадрид), Мейсон Грінвуд («Манчестер Юнайтед»).

Трубін — вихованець «Шахтаря», за першу команду якого грає з весни 2019 року. Загалом у воротах донецького клубу Анатолій провів 21 зустріч, зокрема 5 матчів у груповому раунді Ліги чемпіонів нинішнього сезону.

***

УЄФА за традицією склала список із 50 молодих талановитих гравців, за якими варто стежити у 2021 році. До нього увійшли два представники України — воротар «Шахтаря» Анатолій Трубін і оборонець «Динамо» Ілля Забарний.

«Високий воротар з чудовою реакцією. Вийшов в основі на п’ять матчів «Шахтаря» на груповому етапі Ліги чемпіонів і в трьох з них не пропустив» — описує Трубіна УЄФА.

«Центральний оборонець дебютував за «Динамо» у вересні. Від дзвінка до дзвінка провів усі дев’ять матчів у Лізі чемпіонів (включно із кваліфікацією). Взяв участь у трьох осінніх зустрічах збірної України в Лізі націй», — пише УЄФА про Забарного.

Раніше Трубін і динамівець Віталій Миколенко увійшли до топ-50 молодих талантів 2020 року за версією Foot Mercato.

Фото ФК «Шахтар».