Як поінформували у прес-центрі штабу ОС, днями завершилися роботи з ремонту ділянки дороги державного значення Т-13-16, яка веде від КПВВ «Золоте» до мосту через залізничну колію в бік населеного пункту Первомайськ Луганської області. Представники українських підприємств виконали відповідні роботи з укладання асфальтового шару, встановлення стовпів освітлення та монтажу дорожніх знаків на ділянці автомобільної дороги.

«Під час проведення зазначених робіт українська сторона СЦКК спільно з командуванням Об’єднаних сил, патрулями СММ ОБСЄ, піротехнічними підрозділами ДСНС України та представниками CIMIC забезпечували контроль гарантій безпеки та дотримання режиму припинення вогню», — повідомили у штабі ОС.

Також у районі населеного пункту Березове Донецької області забезпечено сприятливі умови для проведення ремонтно-відновлювальних робіт на водогоні вздовж автотраси Слов’янськ — Маріуполь. Робоча бригада замінила деталі, які з часом вичерпали свій ресурс, на нові. Через виконання робіт було тимчасово зупинено подачу води до населеного пункту Оленівка, проте, завдяки оперативним та злагодженим діям працівників, цей процес дуже швидко відновився.

Усі заходи проводилися з дотриманням наданих гарантій безпеки та контролю режиму припинення вогню.

Донецька область.



На знімку: під час проведення відновлювальних робіт у районі ООС.

Фото прес-центру штабу Об’єднаних сил.