Том Аксельгаард та Михайло Видойник (зліва направо).

Водночас засновник компанії Том Аксельгаард відкрив нові можливості для посилення українсько-данської співпраці.

Головне гасло

Минулий рік залишив по собі згадку про пандемію коронавірусу та червневу повінь. А ще навчив бути готовими до будь-яких ситуацій і вдячними за все, що приносить життя. Непросто було адаптувати наше сільгоспвиробництво до умов карантину, та завдяки спільним зусиллям усіх працівників вдалося стримати масове поширення у колективі
COVID-19. Спрацювало головне гасло року на підприємстві — «Подбайте про себе і своїх близьких!».

Проводячи постійну інформаційну антиковідну кампанію серед працівників, активно допомагали нашим громадам у Галицькому та Калуському районах, де зосереджено виробництво. Підтримували сільську медицину, роздали 100 ноутбуків у селах і дуже успішно діяв соціальний фонд.

З не дуже приємних моментів згадується погана погода влітку, коли урожай на полях зібрати було вкрай важко. На такі речі ми не можемо вплинути, тож завжди сподіваємося на краще й дивимося в майбутнє із позитивом.

Нові можливості

Агропромисловий концерн «Goodvalley» діє на ринку країни вже 16 років та входить до трійки топ-виробників свинини. Тож із великою приємністю сприйняли звістку про те, що засновник нашої компанії Том Аксельгаард став почесним консулом України в Південній Данії, де проживає майже п’ять тисяч українців. Відповідну угоду підписав посол України в Данії Михайло Видойник. Дозвіл на діяльність затверджений королівським указом.

До службових обов’язків почесного консула входять захист інтересів держави, юридичних осіб і громадян нашої країни в межах Південної Данії, надання допомоги, а також сприяння розвитку торговельних, економічних, культурних та наукових зв’язків із Королівством.

Том — харизматичний лідер, який своїм особистим прикладом показує, що навіть одна людина може впроваджувати новації. Він завжди ставить перед собою амбітні цілі, щоб принести людям користь, із акцентом на повазі й довірі.

Важливо, що на досвіді «Ґудвеллі» Том Аксельгаард пропагує серед данських компаній можливість заснування бізнесу на території нашої країни. Доводить, що вони так само зможуть використовувати свої ноу-хау й технології, провадити тут перспективне та успішне виробництво, де для цього є ринок і всі інші умови.

«У такої чудової країни, як Україна, дуже яскраве майбутнє, — наголошує Том Аксельгаард. — Зроблю все можливе, щоби сприяти цьому в обох наших дружніх країнах. Адже це додатковий поштовх для посилення українсько-данського співробітництва, зокрема, в торговельній та інвестиційній сферах. Ми відповідальні не тільки за себе, а й за добробут наших сімей, колег і друзів. Тож бажаю всім жителям Прикарпаття та нашої країни в цей святковий час міцного здоров’я, душевної теплоти і впевненості в завтрашньому дні».

Любов БОГАЧЕВСЬКА-ЄНСЕН, директор з питань розвитку компанії та комунікацій ТОВ «Ґудвеллі Україна» Івано-Франківська область.

Фото з сайту Посольства України в Королівстві Данія.