Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, за даними прес-центру штабу ООС, поблизу населеного пункту Піски проросійські збройні формування вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

У передмісті Авдіївки бойовики гатили з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Павлополя — зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу обох населених пунктів Водяне — і на Приазов’ї, і неподалік Донецька — ворог здійснив кілька провокативних пострілів зі стрілецької зброї, а поблизу Донецька — ще й зі снайперської зброї. Також неподалік Красногорівки наші захисники виявили проліт БПЛА противника типу «квадрокоптер» з перетином лінії розмежування. Вмілими діями наших військових безпілотник було збито.

«Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець. На обстріли проросійських збройних формувань українські воїни кілька разів відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», — зазначили в штабі.