У військових частинах студенти виступають із вертепом та передають військовослужбовцям смаколики й подарунки, які зібрали заздалегідь (на знімку).
«Попри холод, локдаун і всі інші карантинні обмеження, ми все ж змогли запакувати повен бус гуманітарною допомогою та вирушили до наших захисників, — поділилися хронологією подорожі учасники студентського об’єднання. — Нашими янголами-помічниками стали харківські господині Івана Козицька та Ірина Цихманова, які гостинно прийняли нас у Харкові.
Вірним супутником у перші дні стала пані Ірина, під чітким керівництвом якої ми відвідали перші чотири місця дислокації наших військових.

Минулий понеділок провели у Станиці Луганській та її околицях, де натішилися нашим, цьогоріч веселим, вертепом. А медові смаколики та приємні подаруночки стали чудовим доповненням до гучної коляди. Далі були Щастя, Сєвєродонецьк та Золоте. І всюди давні знайомі — воїни Збройних Сил України, які виконують завдання у районі ООС, — зустрічали нас обіймами, нові друзі заслуховувалися колядками, і всі ми разом насолоджувалися товариством один одного.

У вівторок ми встигли відвідати наших захисників на чотирьох точках по Світлодарській дузі. Гостинність цього краю зігрівала нас весь день, а ми радо дарували коляду взамін на посмішки, смачне частування та оплески наших військових. Не оминули пам’ятних місць цих країв, віддали шану меморіалу Василю Сліпаку, зведеному поблизу Миронівського.
Наша невтомна команда вирушає далі засніженими дорогами сходу, тож далі буде!».

Бійці передали своїм гостям зі Студентського об’єднання «Україна — єдина» щирі слова вдячності за піднятий настрій і підтримку.

Представники Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва супроводжували колядників та допомагали доправляти зібрані волонтерами подарунки й гостинці на передову.

Фото Студентського об’єднання «Україна — єдина».