Неподалік Богданівки проросійські збройні формування відкрили вогонь з міномета 82-го калібру. Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає, інформує прес-центр штабу ОС.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ з 15 по 17 січня зафіксувала на Донбасі 91 порушення режиму припинення вогню. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ. Зазначається, що більшість цих порушень сталися поблизу Широкиного та Лебединського.

Загалом, підсумовують в ОБСЄ, після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, на якому було досягнуто домовленість про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня і до кінця звітного періоду місія зафіксувала щонайменше 6294 порушення режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях (зокрема 2660 вибухів, 911 невизначених боєприпасів, що пролетіли, 90 спалахів дульного полум’я та 54 освітлювальні ракети, а також щонайменше 2579 черг і пострілів).