Гол: Кролліс, 29. На 85-й хвилині Фаворов не реалізував пенальті (воротар).

«Зоря»: Васіль, Вернидуб (Кабаєв, 61), Абу Ханна, Іванісеня, Фаворов, Циганик, Назарина, Луньов (Гладкий, 61), Кочергін, Хомченовський, Сайядманеш (Алефіренко, 68).

Наші команди на турецькому зборі діють якось мляво, без вогника. Ніби їх гуртом вразив сонний вірус. Це стосується навіть «Шахтаря» і «Динамо». Хоча варто враховувати те, що команди добряче працюють на тренуваннях і одночасно грають спаринги.

«Зоря» мала помітну перевагу над суперником, особливо у другому таймі, переважала його в класі. Але вже згадана млявість заважала луганчанам доводити справу до логічного завершення.

От і поступилися вони, хоч повинні були спокійно вигравати. Щоправда, «Зоря» мала чудовий шанс принаймні зрівняти рахунок під кінець поєдинку. Однак Фаворов не реалізував пенальті: пробив недбало і несильно.

Отож залишається набратися терпіння, чекати і сподіватися, що наші клуби зрештою підбадьоряться, прокинуться. Власне, на зборах важливо поставити гру, а результат покаже себе, коли почнуться офіційні матчі.