Незабаром у тимчасовому адміністративному центрі Луганщини очікується реалізація проекту «Безпечне місто» й відкриття дієвого ситуаційного центру.

На поліцейській станції працюватимуть три дільничні офіцери поліції і працівник ювенальної превенції. Ініціатором приведення до належного стану місця для спілкування громадян та поліцейських стало керівництво Сєвєродонецької ВЦА. Як зауважив голова Сєвєродонецької ВЦА Олександр Стрюк, передусім поліцейська станція забезпечить доступність населення до поліції, сприятиме підвищенню громадської безпеки й комфортним умовам праці для співробітників поліції.
Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, який узяв участь у відкритті поліцейської станції, зазначив: «Безпека людей — у пріоритеті, не можна це піддавати жодному сумніву. Для мешканців міста відкриття поліцейської станції — ще одна запорука того, щоб будь-які проблеми, пов’язані із правопорушеннями, можна було швидше розв’язувати. Ми прагнемо, щоб Сєвєродонецьк був безпечним містом, і спільно працюємо над цим».

Начальник поліції Луганської області Олег Григоров подякував керівникам області та Сєвєродонецька за підтримку, за розуміння проблем поліції, і зазначив, що мало де зустрічав, як за перші два тижні, що він перебуває на чолі правоохоронного відомства, таке порозуміння.

Луганська область.

Фото прес-служби Луганської ОДА.