«Динамо» (Україна, Київ) — «ЦСКА 1948» (Болгарія, Софія). 2:2. Голи: Циганков, 35, де Пена, 62 (п) — Топузов, 46, Бастунов, 82. На 42-й хвилині Буяльський не реалізував пенальті (воротар).

«Динамо»: 1-й тайм: Нещерет, Караваєв, Забарний, Сирота, Миколенко, Шепелєв, Андрієвський, Буяльський, Циганков, Дуелунд, Ванат; 2-й тайм — Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Сідклей, Сидорчук, Андрієвський (Вікентій Волошин, 68), Лєднєв, Родрігес, де Пена, Супряга (Русин, 87).

Матч видався жвавий і результативний. Динамівці відкрили рахунок ще в першому таймі, розігравши ефектну комбінацію. Караваєв віддав довгу верхню передачу вперед, Ванат поборовся з опонентом і прокинув м’яч на Циганкова (на знімку в центрі). А той обіграв воротаря і спокійно вразив порожні ворота.

Ще до перерви кияни мали нагоду подвоїти рахунок. У своєму карному майданчику Петров збив Циганкова. Пенальті. Але Буяльський програв дуель воротареві Наумову.

На першій хвилині другого тайму суперник «Динамо» встановив рівновагу. Кендзьора і Попов не розібралися в ситуації після прострілу з правого флангу, і Топузов точно пробив метрів із восьми.

Кияни заграли активніше і вийшли вперед, реалізувавши пенальті, призначений за порушення правил проти Лєднєва. Де Пена упевнено впорався із завданням.

Надалі гра тривала в гострій боротьбі. Але динамівці не зберегли переможний рахунок. Вони пропустили у досить простій ситуації. Хтось із киян з центра поля відкинув м’яч назад. Болгари перехопили його. Бастунов пробив несильно майже з лінії карного майданчика. Однак м’яч відскочив прямо перед Бущаном, вдарився об нього і влетів у ворота. Нічия.

Наступний контрольний матч «Динамо» зіграє 7 лютого проти клубу «Шкендія» з міста Тетово (Північна Македонія).

***

«Рух» (Україна, Львів) — «Рух» (Білорусь, Брест). 5:0. Голи: Притула, 5, 78, Климчук, 13, 17, Бойчук, 58.

«Ворскла» (Україна, Полтава) — «Зета» (Чорногорія, Голубовці). 2:1. Голи: Кане, 29, Щербак, 83 — чорногорці забили на 4-й хвилині.

Фото ФК «Динамо».