Нині 55,4% працівників Рівненської АЕС застрахували власне здоров’я за корпоративною програмою добровільного медстрахування.

Як розповіла заступник начальника відділу розвитку персоналу РАЕС Тетяна Кузмічова, у 2021 році на Рівненській АЕС страхові поліси оформили майже 4240 працівників.

Відповідно до спільного рішення адміністрації та Первинної профорганізації «Енергоатому» кожен працівник, який уклав такий договір, отримує матеріальну допомогу в розмірі річного страхового платежу, але не більше восьми тисяч гривень, оплачуючи за свій рахунок лише податки та збори. Також здійснюється страхування і членів сімей атомників, але за власні кошти.

Торік чимало атомників отримали полівітамінні препарати та було вакциновано від сезонного грипу в рамках добровільного медстрахування. Поліс гарантує надання невідкладної медичної, амбулаторно-поліклінічної, стаціонарної та стоматологічної допомоги. За підсумками кампанії 2020-го до страховика надійшло 7284 звернення працівників РАЕС, відповідно сума компенсації за надані медичні послуги торік становила 8 млн 168 тис. грн.

Юлія КУЛАЄВА, кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.