За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу Південного, проросійські збройні формування здійснили прицільний обстріл наших захисників з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї. Також у районі населеного пункту Кримське було виявлено факт інженерного облаштування позицій противника у бік наших підрозділів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», біля Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. А неподалік населеного пункту Павлопіль окупанти гатили з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Неспокійно було біля Новомихайлівки. Там противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один український захисник дістав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається медична допомога лікарів. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Крім того, у районі проведення Операції об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 87 адміністративних правопорушень. Для перевірки причетності до незаконних збройних формувань до територіальних підрозділів доправлено трьох осіб.