Баскетбол. На сайті ФБУ презентували розклад матчів кваліфікації Євробаскету-2022 в групі F, які 18—22 лютого відбудуться в Києві.

Зазначимо, що, крім запланованих матчів, у нашій столиці також відбудуться перенесені ігри збірної Угорщини, яка була відсутня в попередньому турі в Словенії.

18 лютого. 21:00. Словенія — Угорщина; 19 лютого. 19:15. Австрія — Угорщина; 20 лютого. 16:00. Україна — Словенія; 21 лютого. 20:00. Угорщина — Австрія; 22 лютого. 19.00. Угорщина — Україна.

Нагадаємо, що в групі F збірні Словенії та України вже гарантували собі вихід на Євробаскет-2022.

Хокей. Столичне дербі в рамках регулярного чемпіонату Української хокейної ліги не відбудеться сьогодні, 11 лютого. Про це повідомила прес-служба «Сокола».

Відзначається, що зустріч перенесли на 8 березня. Причина такого рішення не уточнюється. Матч «Сокіл» — «Крижані Вовки» відбудеться на Льодовій арені спорткомплексу АТЕК — домашньому майданчику господарів у їхньому першому сезоні після повернення до чемпіонату України. В турнірній таблиці УХЛ «Сокіл» — на третьому місці, а «Крижані Вовки» — на восьмій позиції.

Бокс. Бій українського середньоваговика уродженця Вінниці Сергія Богачука (18-0, 18 КО) і американця Брендона Адамса (21-3, 13 KO) відбудеться 4 березня. Поєдинок пройде в залі Felix Pagan Pintor Gym у Пуерто-Ріко.

Богачук мав битися з Адамсом ще в грудні, але тоді їхній бій не відбувся через хворобу українця. Згодом повідомлялося про перенесення поєдинку на лютий.

У своєму останньому бою 25-річний Богачук нокаутував мексиканця Алехандро Давілу в шостому раунді. Адамс виходив на ринг у грудні і переміг нокаутом співвітчизника Санні Дюверсонна.

Біатлон. Збірна Росії на ЧС-2021 у Поклюці (Словенія) виступатиме без прапора і гімну через санкції Всесвітнього антидопінгового агентства. Ця заборона стосується не лише спортсменів, а й тренерів, і персоналу команди.

У Міжнародному союзі біатлоністів (IBU) відзначили, що за публікацію в соціальних мережах зображень державної символіки членам російської команди може бути передбачено попередження.