Недалеко від н. п. Піски російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь зі стрілецької та снайперської зброї. У результаті український захисник отримав вогнепальне поранення. Військовослужбовець був оперативно доправлений до лікувальної установи, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого — задовільний. Поблизу Водяного, що на Приазов’я, супротивник не раз вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Верхньоторецького — зі станкового протитанкового гранатомета, а біля Південного — з автоматичного станкового гранатомета.

Поблизу н. п. Золоте-4 російсько-окупаційні війська застосували безпілотний літальний апарат і скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об’єднаних сил.

«На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники давали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ», — сказано в повідомленні прес-центру ОС.

Учора близько 9.30 ранку на напрямку Горлівка снайпером ЗС РФ було важко поранено військовослужбовця ВСУ. Незважаючи на надану допомогу, він помер під час евакуації. Про це повідомили в українській делегації Тристоронньої контактної групи. Українська сторона СЦКК направила відповідну ноту в СММ ОБСЄ.