Розпочнуться вони 22 лютого виставкою «Історія з історіями, або Повне зібрання творів Лесі Українки» в Музеї Лесі Українки ВНУ. Звідси

23 лютого розпочнеться і мандрівка місцями міста «Луцьк Косачівський». А в головному корпусі університету відкриється виставка творчих робіт магістра факультету культури і мистецтв Олексія Синюка «Берегиня Волинського краю».

24 лютого у ВНУ відбудеться врочиста академія з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки і Дня університету та святковий концерт «І в серці моїм переможнії співи лунають».

24—26 лютого в онлайн-форматі відбудеться наукова конференція за участю науковців ВНУ та Варшавського університету «Творчість Лесі Українки: національні культурні коди і європейська традиція».

1 березня в актовому залі Волинського національного університету відбудеться презентація повного академічного зібрання творів Лесі Українки у 14 томах.

«Голос України» вже повідомляв про заходи, які відбудуться з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки в області та Луцьку. Тож тепер відстежуватимемо події разом.