Участь у ній взяли народні депутати на чолі з головою комітету Олександром Мережком та представники делегації парламенту Індонезії на чолі із заступником голови Комітету з питань міжпарламентського співробітництва Ради Народних Представників Республіки Індонезія Ахмад Хафіз Тохіром. А також керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Індонезією Артем Кунаєв.

Учасники зустрічі обговорили питання посилення двостороннього політичного діалогу, серед іншого в міжпарламентському вимірі, набуття Україною статусу спостерігача в Асамблеї Асоціації держав Південно-Східної Азії, майбутніх візитів парламентських делегацій на рівні комітетів та депутатських груп дружби, а також стану опрацювання Угоди про режим безвізових поїздок та розвитку торговельних відносин між нашими країнами.

Окрему увагу під час зустрічі було приділено питанню боротьби з наслідками пандемії COVID-19 та можливостей співпраці України та Індонезії у цьому питанні. Керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Індонезією Артем Кунаєв повідомив індонезійську сторону про кроки, які вживаються нашим урядом в економічній та соціальній сферах.

Голова комітету Олександр Мережко висловив вдячність індонезійським колегам за незмінну підтримку суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, а також висловив сподівання щодо подальшого поглиблення україно-індонезійського міжпарламентського діалогу та розвитку торговельно-економічного співробітництва, зокрема в аграрному секторі.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.