«Золото» здобув Данило Коновалов, «срібло» — Богдан Чіжовський, «бронза» у Романа Савченка. Всі хлопці — вихованці Миколаївської КДЮСШ «Україна».

Данило Коновалов виграв також змагання на метровому трампліні, а разом з Богданом Чіжовським піднявся на срібний п’єдестал пошани в синхронних стрибках з триметрового трампліна. На метровому трампліні срібним медалістом у віковій групі «А» став Роман Савченко, а бронзовим призером у віковій групі «В» — також миколаївець Максим Мірза.

Цей успіх розділяє тренерська команда на чолі з директором школи Сергієм Гуменюком, тренерками Валентиною Веприк та Оленою Безруковою. У загальнокомандній першості Миколаївська область посіла третє місце слідом за збірною Києва та Луганської області. Натомість, за ці регіони виступає ціла група вихованців саме миколаївської школи стрибків у воду.

Попереду у найсильніших стрибунів у воду — юніорський чемпіонат Європи в червні, котрий відбудеться в хорватському місті Рієка. У списку спортсменів, які виконали норматив з потрапляння до збірної України, — Данило Коновалов, Олексій Середа, Ксенія Байло.

Миколаїв.

Фото з сайту  http://www.niknews.mk.ua/