«Челсі» (Англія, Лондон) — «Порту» (Португалія). 0:1. Севілья. «Рамон Санчес-Пісгуан». Рефері — Клеман Тюрпан (Франція). Гол: Таремі, 90+4. Перший матч — 2:0.

ПСЖ (Франція) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 0:1. Париж. «Парк де Пренс». Рефері — Даніеле Орсато (Італія). Гол: Шупо-Мотінг, 40. Перший матч — 3:2.

«Порту» і «Баварія» на виїзді взяли реванш за домашні поразки. Але це саме той випадок, коли перемога не в радість. Адже ці два прекрасні клуби за додатковими показниками вибувають з турніру. Особливо неприємно, мабуть, баварцям, які виграли попереднє змагання.

Ось про що говорили після матчів наставники команд.

Томас Тухель («Челсі»):

— Можливо, це була не найкраща гра для перегляду по телевізору, але з кромки поля вона мала вигляд як дуже напружена, дуже швидка. Було вкрай складно діяти проти португальців і йти від їхнього напору.

Сержіу Консейсау («Порту»):

— Дуже пишаюся підопічними і тим, як вони вірять у те, заради чого працюють. Це був один із кращих поєдинків у Європі, у яких я брав участь. Ми провели фантастичну зустріч. Команда була дуже хороша у виконанні на полі тактичних завдань.

Гравцям найвищого рівня — таким, які зібрані в «Челсі», ми не дали створити великої кількості моментів.

Маурісіо Почеттіно (ПСЖ):

— Сьогодні ми побачили фантастичний матч. Ми були гранично сконцентровані. Дуже радий за своїх футболістів, вони заслужили на багато компліментів. Вихід до півфіналу — дивовижна подія для нас усіх.

Ганс-Дітер Флік («Баварія»):

— Зазвичай моя команда дуже вміло діє в завершальній стадії атак, але сьогодні не вистачало останнього дотику. Ми повинні прийняти цю поразку, хоч сподівалися на інший результат. Ми б пройшли далі, якби не загубили стільки гольових моментів у першому матчі, якби не пропустили тоді третій м’яч. Маю висловити величезну вдячність своїй команді, нехай навіть далі пройшов ПСЖ. Але буде чесно привітати і суперника.

Отже, «Челсі» і ПСЖ вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів.