«Боруссія» (Німеччина, Дортмунд) — «Манчестер Сіті» (Англія). 1:2. Дортмунд. «Сигнал Ідуна Парк». Рефері — Карлос дель Серро (Іспанія). Голи: Беллінгем, 15 — Магрез, 55 (п), Фоден, 75. Перший матч — 1:2.

З п’ятої спроби Гвардіолі вдалося вивести «Сіті» до півфіналу Ліги чемпіонів. Це було не дуже просто, бо після першого тайму його команда програвала за правилом виїзного гола.

Те, як «містяни» змогли відреагувати в другому таймі, наводить на думку, що вони зробили правильні висновки після трьох вильотів на стадії 1/4 фіналу поспіль. Незважаючи на проблеми з реалізацією пенальті в цьому сезоні, Магрез упевнено скористався шансом у найважливіший момент гри. А переможну крапку поставив Фоден. Олександр Зінченко (на знімку з м’ячем) провів весь ігровий час на полі.

Госеп Гвардіола, тренер «МС»:

— Дуже раді, що ми у півфіналі, серед чотирьох кращих команд Європи. Хлопці чудово грали останні 30 хвилин першого тайму і всю другу половину зустрічі. Ми показали характер, добре комбінували і досягли потрібного результату.

***

«Ліверпуль» (Англія) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 0:0. Ліверпуль. «Енфілд». Рефері — Бйорн Кейперс (Нідерланди). Перший матч — 1:3.

Нічия — закономірний підсумок цього матчу. «Реалу» особливо не було треба, а «Ліверпуль» нічого не зміг. У першому таймі у нього було кілька напівмоментів і один хороший — ще на другій хвилині Салаг пробив по центру з вигідної позиції.

У другому таймі для господарів усе виявилося надто сумно. Спостерігалися низькі швидкості і повне нерозуміння, як зламувати оборону «Реала».

Мадридці час від часу заради різноманітності йшли в контратаки і, либонь, у цілому були трохи ближчі до забиття м’яча. Хоча нічого видатного також не створили...

***

Отже, у півфіналі зустрінуться: ПСЖ — «Манчестер Сіті»; «Реал» — «Челсі». Поєдинки заплановано на 27/28 квітня і 4/5 травня.

Фото Getty Images.