— Процес реконструкції стадіону тривав кілька років, — розповідає голова Рівненської РДА Олександр Коваль, який привітав костопільчан з відкриттям стадіону. — Спортивна арена має повноцінну легкоатлетичну складову: якісні бігові доріжки, великі трибуни, які можуть вмістити 1330 уболівальників, що дозволить проводити футбольні турніри не лише місцевого, а  й обласного значення, тож тривають перемовини з футбольним клубом «Верес». Тут облаштовані зручні підсобні приміщення для спортсменів. Є електронне табло.

— На території встановлений невеличкий спортивний майданчик, проте, згідно з проектом, він буде значно розширений та осучаснений — невдовзі відбудеться і його відкриття, — додають присутні на урочистостях депутати Рівненської обласної ради Руслан Потапчук, Ігор Ясенюк, Юрій Кузнюк.

Реконструкція стадіону розпочалася ще за минулого скликання Рівненської обласної ради, тож до цього причетні й депутати від тодішнього Костопільського району Микола Кучерук, Василь Кльоп, Руслан Потапчук, яким не завадило, попри приналежність до різних політичних сил, згуртуватись навколо цієї корисної і потрібної справи. До речі, люди це оцінили й обрали їх знову депутатами Рівненської обласної ради.

— Дуже радий, що 925 вихованців Костопільської ДЮСШ та учнів Костопільського спортивного ліцею отримали сучасний майданчик для тренувань і проведення занять, — каже депутат облради Руслан Потапчук. — Стадіоном зможуть користуватися не лише жителі Костополя, а й усіх населених пунктів Костопільської територіальної громади.

З великим задоволенням за змаганнями костопільських легкоатлетів, виступами акробатів, гімнастів — вихованців ДЮСШ та спортивного ліцею спостерігали голова Рівненської РДА Олександр Коваль, який доклав до цієї споруди чимало зусиль, оскільки до призначення на нову посаду працював головою Костопільської РДА, а також перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

Діти раділи новосіллю найбільше.

На знімку: перші змагання на оновленому стадіоні.

Фото  надано міськрадою.