Спортивна акробатика. Софія (Болгарія). Етап Кубка світу.

Збірна України виграла дві золоті і дві бронзові медалі. Перше місце посіла чоловіча група у складі Станіслава Кукурудзи, Юрія Савки, Юрія Пуша та Тараса Яруша. Українці набрали 29,350 бала.

Друге «золото» здобув наш жіночий дует — Вікторія Козловська і Таїсія Марченко — 28,390.

Бронзовими призерами стали дуети Маргарита Цюрупа й Аріна Бєляєва, Іван Лабунець та Аніта Пирлик.

Теніс. Ангеліна Калініна виграла турнір Світової серії ITF категорії W25 Oeiras Ladies Open у Португалії. У фіналі українка, посіяна під третім номером, перемогла Чан Су Джон із Республіки Корея — 6:4, 4:6, 6:4.

Суперниці провели на корті три години. Калініна поступалася в першому сеті 3:4, але зуміла забрати три наступні гейми.

У другій партії Ангеліна вела 2:0, але відпустила суперницю, програвши чотири гейми поспіль. Українка зуміла зрівняти рахунок (4:4), але програла сет.

У третій партії Калініна знову поступалася 2:4, але зуміла виграти чотири гейми поспіль.

Варто зазначити, що для Ангеліни Калініної чемпіонський титул у Португалії став першим із червня 2019 року, а також 11-м у професіональній кар’єрі в одиночному розряді.

Бокс. Представник легкої ваги японець Масайосі Накатані (19-1, 10 КО) чекає на бій проти екс-чемпіона світу Василя Ломаченка (14-2, 10 КО).
Майбутній суперник Ломаченка в Instagram опублікував постер події 26 червня з коротким коментарем «Нарешті».

Боксер з України міг зустрітися з іншим суперником. Віце-президент компанії Top Rank Карл Моретті повідомив, що Ломаченко думав про повернення до другої напівлегкої ваги, але вирішив залишитися в легкій. Адже Накатані виявився цікавим суперником для нього і його команди.

Як уже повідомлялося, бій Ломаченко — Накатані відбудеться 26 червня в Лас-Вегасі (США).