З цієї нагоди командувач ОС генерал-лейтенант Володимир Кравченко та голова Донецької ОДА, керівник облВЦА Павло Кириленко відзначили військовослужбовців, які виконують завдання на передовій.

За сумлінне виконання службових обов’язків та захист територіальної цілісності України воїни ЗСУ отримали нагороди та цінні подарунки командування Об’єднаних сил. Павло Кириленко вручив відзнаки та Почесні грамоти Донецької ОДА.

Звертаючись до бійців різних військових формувань, генерал-лейтенант Володимир Кравченко зауважив, що українські захисники гідно долають випробування Об’єднаних сил на міцність.

«У районі проведення ООС пліч-о-пліч виконували й донині виконують бойові та спеціальні завдання військовослужбовці ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, працівники Нацполіції, ДПСУ та інших формувань. Об’єднані сили продовжують виконувати бойові завдання, наполегливо і впевнено відновлювати мирне життя в районі проведення ООС», — зазначив генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Очільник Донеччини Павло Кириленко у своєму зверненні наголосив: «Вітаю всіх причетних до цієї дати. Бійців, які щодня об’єднують свої зусилля задля миру в Україні. Зичу сили та наснаги бійцям Об’єднаних сил. Слава Україні!»

Фото прес-служби Донецької ОДА.