На знімку: на об’єктах реконструкції Золотого-4.

Про дотримання темпів ремонтних робіт на монументі та на інших об’єктах йшлося під час робочої поїздки голови Луганської ОДА Сергія Гайдая до Золотого-4.

У центрі уваги обласної влади наразі перебуває й ремонт дороги Сєвєродонецьк — Золоте, що відбувається в рамках національної програми «Велике будівництво».

Ще один важливий об’єкт інфраструктури в прифронтовому населеному пункті — Золотівська ЗОШ І—ІІ ступенів № 7, будівля якої час від часу здригається від обстрілів з боку окупованої території... Поруч зі школою нещодавно облаштували дитячий спортивний майданчик. Педагоги навчального закладу попросили Сергія Гайдая також допомогти в ремонті дороги до школи й у прибиранні прилеглих територій. Ситуація ускладнена тим, що земля в районі Золотого-4 всіяна вибухонебезпечними предметами, тож без допомоги військових під час прибирання територій не обійтися.

Очільник Луганської області підтвердив намір якнайшвидше розв’язати нагальні проблеми, що турбують мешканців Золотого-4, та залучити офіцерів цивільно-військового співробітництва до впорядкування території школи.

Фото прес-служби Луганської ОДА.