Урочистості відбулися на центральній площі Мукачева.

На свято завітали: голова облради Олексій Петров, голова Мукачівської РДА, депутат облради Едгар Токар, представники 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, ветерани військової служби, батьки й родичі випускників, молодь.

Урочистості провів начальник ліцею-інтернату, полковник Юрій Захаров.

Виступаючи перед присутніми, генерал Олексій Петров зазначив: «Гордий за те, що ви є елітою нашого молодого покоління! Будьте цілеспрямованими, дисциплінованими, вольовими і наполегливими у досягненні мети!»

На завершення він вручив відзнаки облради педагогам. Так, за сумлінну працю почесними грамотами нагороджено: вчителя математики Оксану Кирик, старшого викладача з фізичної підготовки Василя Папіша, командира роти — старшого офіцера-вихователя Едуарда Симутенка.

Депутат облради Едгар Токар також привітав ліцеїстів і побажав їм сміливості та наполегливості на шляху до обраної мети.

Традиційно випускники виконали свій прощальний вальс. А першокурсники продемонстрували показові комплекси рукопашного бою. Урочистості завершилися ритуалом передачі прапора ліцеїстами-випускниками своїм наступникам.

Фото прес-служби облради.