Перед початком першого заняття тренер Руслан Костишин озвучив найближчі плани команди. До 15 червня колектив працюватиме вдома, а потім вирушить на перший збір до Полтави, який триватиме з 16 по 26 червня.

Заняття відбулося на НТБ «Колос», тривало майже годину і було суто втягувальним: легка пробіжка та вправи на розтяжку. До своєї нової команди приєднався Ніка Сітчінава, який перейшов з «Інгульця».

***

Ще кілька днів відпочиватиме луганська «Зоря» — бронзовий призер попереднього чемпіонату УПЛ. Основний склад збереться у вівторок, 15 червня, на навчально-тренувальній базі у Запоріжжі.

Далі за графіком — традиційне медобстеження і перший збір удома, який триватиме до 23 червня включно. У межах цього етапу заплановано проведення одного контрольного матчу.

Після завершення запорізького збору «Зоря» вирушить на збір до Туреччини. Там луганчани пробудуть з 24 червня по 14 липня і повернуться до України, де протягом 10 днів готуватимуться до матчів чемпіонату безпосередньо у Запоріжжі. У Туреччині також заплановано кілька спарингів.