Спортивна гімнастика. Осієк (Хорватія). Етап Кубка світу з окремих видів багатоборства.

В активі українців дві нагороди. Золоту виграв Ігор Радівілов в опорному стрибку з результатом 14,716 бала. А Діана Варінська посіла друге місце у вправах на колоді.

Боротьба. Варшава (Польща). Збірна України з греко-римської боротьби виграла чотири медалі на рейтинговому турнірі Poland Open.

Єдине «золото» в українців здобув чемпіон Європи-2020 Семен Новіков, який представляє вагову категорію до
87 кг.

У фінальній сутичці український борець виграв в угорця Іштвана Такача з рахунком 2:1. Срібним призером турніру став Ярослав Фільчаков (до 82 кг), а «бронза» у Богдана Ковернюка (до 67 кг) і Ясафа Зейналова (до 77 кг).

Легка атлетика. Женева (Швейцарія). Змагання серії «World Athletics Continental Tour Bronze».
Українка Вікторія Ткачук здобула третю поспіль перемогу в бігу на 400 метрів з бар’єрами. На двох попередніх турнірах, в Італії і Чехії, у Ткачук майже не було конкуренції. Вона вигравала по дві й більше секунд у своїх найближчих переслідувачок та зуміла виконати олімпійський норматив.

У Женеві українка змогла скинути понад три десяті секунди з особистого рекорду й перемогти з результатом 54,60. Бельгійка Полін Кукюйт, яка фінішувала другою, пробігла за 54,95 («personal best»).

Теніс. Берлін (Німеччина). Bett1Open — WTA500. Призовий фонд — 565 530 доларів.

Стала відома перша суперниця української тенісистки Еліни Світоліної на трав’яному турнірі в столиці Німеччини. За вихід до чвертьфіналу перша ракетка України зіграє проти росіянки Катерини Алєксандрової, яка в першому колі обіграла свою співвітчизницю Анну Калінську.

Раніше Світоліна виграла всі три матчі проти Алєксандрової, два з яких відбулися цього сезону на турнірах в Абу-Дабі та Маямі.

Бокс. Промоутерська компанія Top Rank офіційно підтвердила проведення третього поєдинку між чемпіоном WBC у суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф’юрі й американцем Деонтеєм Вайлдером.

Ця сутичка між знаменитими боксерами запланована на 24 липня в Лас-Вегасі (штат Невада, США). У вівторок, 15 червня, відбулася офіційна прес-конференція, на якій Ф’юрі і Вайлдер вперше за 16 місяців зустрілися віч-на-віч.