Він реалізується спільно з ГО «Центр конверсії та професійної адаптації».

Тридцять чотири випускники другого семестру — військовослужбовці, ветерани АТО/ООС і члени їхніх сімей — отримали дипломи про участь у програмі та сертифікати про завершення навчання за напрямом «Організація власного бізнесу».

В урочистостях з цієї нагоди взяли участь, зокрема, заступник голови місії Посольства Норвегії в Україні Олександра Вацко і радник з питань співпраці та розвитку Керстін Агнета Валберг.

Представники Посольства Норвегії ознайомилися з діяльністю вишу, оглянули сучасний дитячий простір для дітей військових, ветеранів війни, членів їхніх родин та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, створений у рамках проекту «Норвегія—Україна», а також фотовиставку «NORWAY—UKRAINE» у скандинавському стилі професійного фотографа, учасника АТО Івана Канкіна, моделями для якої були викладачі і слухачі проекту.

— Я щиро вдячний уряду Норвегії за підтримку наших ветеранів, а керівництву вишу — за реалізацію цього надважливого проекту, — наголосив голова обласної ради Володимир Федоренко, який також взяв участь в урочистостях. — Сьогоднішній випуск — це результат великої командної роботи, що дасть змогу військовим та їхнім сім’ям опанувати нову спеціальність, відкрити власний бізнес і простіше пройти адаптацію до умов життя в громадянському суспільстві.

Житомирська область.

Фото з сайту Житомирської обласної ради.