За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Новгородського збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі населеного пункту Південне ворог застосовував протитанковий ракетний комплекс.

Поблизу Невельського окупанти гатили з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новотошківського противник лупив з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля Пісків — зі стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Авдіївка бойовики провокували з автоматичних станкових гранатометів. А неподалік Зайцевого гатили з мінометів 82-го калібру. Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-3М» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника було вчасно подавлено засобами РЕБ.

«На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає», — зазначили в штабі.