Яскраве і насичене свято для ветеранів організувала громадська організація «Кіборги Полісся» за підтримки бердичівського міського голови Сергія Орлюка.

Про запальну атмосферу для спільного відпочинку бойових побратимів подбали випускники житомирської школи діджеїнгу для ветеранів АТО/ООС. Цей проект зі своєрідної арт-терапії і психоемоційної реабілітації учасників бойових дій стартував в обласному центрі кілька місяців тому. Запальні музичні треки від учорашніх воїнів, які успішно опанували нову професію, лунали в таборі 12 годин поспіль. Окрім того, на учасників заходу чекали спортивні змагання, аніматори, аквагрим, майстер-класи з кульової стрільби і діджеїнгу. А частували всіх охочих смачною гречаною кашею за рецептом бердичівських артилеристів зі справжньої польової кухні.

— Я хочу, щоб ветерани мали змогу частіше збиратися, відпочивати разом із сім’ями, спілкуватися з бойовими побратимами в невимушеній атмосфері, — наголосив Сергій Орлюк. — Задоволений, що місцем для такої теплої дружньої зустрічі став наш табір «Соколятко». Ви — наші захисники, ми вдячні вам за ваш подвиг, мужність та героїзм. Запевняю, що в Бердичеві ветерани завжди можуть розраховувати на сприяння та підтримку міської влади.

Вл. інф.