У гостей мало що виходило протягом усього матчу. Тепер «Скуадра адзурра», котра виграла два матчі (забила 6 м’ячів і не пропустила жодного), може спокійно готуватися до етапу турніру з матчами на вибування.

Італійці не програють ось уже в 29 поєдинках поспіль. Цього разу героєм матчу став півоборонець Мануель Локателлі (на знімку), який підміняв травмованого Марко Верратті і відзначився двома ефектно забитими м’ячами.

Особливо слід відзначити прекрасну командну гру Італії: вона має вигляд добре зіграного ансамблю, а не розрізненої групи індивідуально сильних виконавців. Якщо вона продовжить і надалі грати на такому рівні, то її важко буде зупинити.

Тренер збірної Італії Роберто Манчіні:

«Швейцарія — сильна і фізично міцна команда. У нас були деякі проблеми на початку, але потім ми налагодили гру і перемогли цілком заслужено. Могли знімати всі питання про переможця ще раніше, бо створили чимало моментів. Але це нормально — іноді не все залітає у ворота. Однак хлопці виконали відмінну роботу».

А футболістам Швейцарії, котрі не змогли протистояти італійцям, тепер буде нелегко в Баку впоратися з турками в заключному поєдинку в групі. Але тільки перемога дасть шанс їм продовжити виступ на Євро.

Фото uefa.com