Як повідомив командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв, заходи відбуваються згідно з планом бойової підготовки. Воїни-танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин та подолання різних перешкод.

— Зокрема, це стосується проходження крізь умовні міно-вибухові загородження, а також мости, яри та різні перешкоди природного ландшафту Херсонщини. Вважаю, що практичні заняття з водіння танків є одним з головних етапів підготовки особового складу. Адже від майстерності механіків-водіїв іноді залежить життя всього екіпажу, — зазначив командувач.

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, танкові екіпажі здійснюють пересування в колонах та розгортання у бойові порядки, відпрацьовуючи постановку димової завіси, вихід на вогневий рубіж, а також перехід в контратаку.

— Водночас танкісти відпрацьовують питання приховування та маскування бойових машини задля завдання умовному противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою, що створює переваги під час ведення бою, — наголосив командувач.

Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Фото Служби зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.