За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Золотого-4 окупанти стріляли з ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Авдіївки російські найманці лупили з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Красногорівки — зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Лебединського бойовики обстрілювали наших захисників з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Із мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська двічі вчиняли обстріл поблизу Водяного, що на Приазов’ї. У напрямку Світлодарська ворог гатив з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

У районі населених пунктів Мар’їнка та Світлодарськ зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» і «Орлан-3М» відповідно із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавлені засобами РЕБ.

«Бойових втрат унаслідок ворожого вогню немає. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників СММ ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», — зазначили в штабі.