Розпочався святковий марафон 24 червня з культурно-масового дійства «Україна! Сильна! Вільна!», що відбувся біля Палацу культури «Діамант». На спортивному об’єкті по вулиці Європейській до Дня Конституції України організовані змагання чемпіонату міста з айкідо, а біля міського Палацу культури — святкова концертно-розважальна програма «Ми — майбутнє твоє, Україно!».

25-річчю Конституції України присвячена й першість із футболу, яка стартує 27 червня.

Та особливо масова й різноманітна програма святкувань запланована у Лисичанську на 28 червня. Цього дня на площі Перемоги діятимуть виставка декоративно-ужиткового мистецтва, алея майстер-класів, патріотичний аквагрим, ігрова локація для дітей тощо. О 18.30 розпочне свій виступ для городян і гостей Лисичанська народний духовий оркестр імені Ф. Тітаренка. Центральними ж подіями державного свята стануть флешмоб, патріотична акція «Співаймо Гімн України разом» та святковий концерт «Квітуй, Україно, та слався в віках».

«Усі, хто прийдуть 28 червня на площу Перемоги у вишиванках, зможуть отримати патріотичні подарунки», — анонсує у зверненні до городян і гостей міста керівництво Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації. 

Фото з відкритих джерел.