За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Золотого-4 противник застосовував ручні протитанкові гранатомети. Поблизу Новоселівки ворог гатив зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік населеного пункту Новгородське російські окупанти двічі здійснювали обстріл українських позицій з озброєння БМП-1, мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів. А біля Красногорівки — із великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Південне бойовики провокували з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Приазов’ї, біля Водяного, окупанти двічі обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Оріхового противник лупив з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на Луганщині знову було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника був вчасно подавлено засобами РЕБ.

«Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає. На ворожі обстріли наші військові відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ, використовуючи координаційний механізм», — ідеться в повідомленні штабу.