За даними прес-центр штабу ООС, поблизу Авдіївки окупанти здійснили 8 обстрілів з артилерії калібру 122 мм, мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Противник вів вогонь неподалік Павлополя, Зайцевого, в районі Опитного.

Поблизу Талаківки бойовики застосовували міномети 120-го калібру. Біля Широкиного — міномети 120-го та 82-го калібрів і автоматичні станкові гранатомети. У районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російські найманці лупили із мінометів 120-го калібру. Поблизу Старогнатівки бойовики тричі застосували артилерійські системи і міномети.

У районі Світлодарська найманці двічі гатили зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Новотошківського — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Біля Золотого-4 ворог застосовував безпілотний літальний апарат для скидання пострілів ВОГ-17.

«Один військовослужбовець дістав осколкові поранення. Воїн доставлений до лікувального закладу. Стан пораненого середньої тяжкості.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь», — зазначили в штабі.