Цього разу — без втрат. Героїв зустрічали представники командування гарнізону, посадовці ОДА, обласної та міської рад, сім’ї та рідні військовослужбовців (на знімку), а також городяни. На території військової частини відбулися урочистості.

Від громади Львова героїв привітав перший заступник міського голови Андрій Москаленко: «Ми сьогодні тут, щоб подякувати воїнам легендарної 80-ї бригади за мужність, героїзм та виконання свого службового обов’язку». Від громади міста він вручив військовослужбовцям відзнаки.

Від імені Львівщини подякував бійцям за відвагу, мужність та самопожертву перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик: «Уже не вперше ваш підрозділ з гідністю та відвагою захищав країну від агресора. На жаль, від 2014-го ви втратили 112 побратимів. Ціна свободи дуже велика і гірка. Вічна пам’ять тим, хто вже ніколи не повернеться додому. Герої не вмирають, поки ми пам’ятаємо про них!». За зразкове виконання службового обов’язку Андрій Годик вручив подяки та цінні подарунки від голови Львівської ОДА.

Наприкінці заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на сході України військовослужбовців та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам АТО (ООС).

Львів.

Фото надано прес-службою ОДА.