Делегація Головного управління Нацполіції в області, очолювана заступником начальника Максимом Ахрамєєвим, відвідала колег-земляків, які несуть службу за ротацією в зоні проведення Операції об’єднаних сил на сході України.

Бійцям подякували за сумлінне виконання своїх службових обов’язків та передали гостинці з полтавського краю. Водночас кращим із них Максим Ахрамєєв вручив письмові подяки (на знімку) та пам’ятні знаки «Захисник Вітчизни». Він також зазначив, що керівництво поліції області пишається кожним працівником, який чесно й віддано служить Україні, захищає суверенітет нашої держави, активно протидіє злочинним посяганням на права та свободи співвітчизників.

Під час спілкування з бійцями заступник начальника головного управління ознайомився з організацією несення служби, побутовими умовами та матеріально-технічним забезпеченням підлеглих. Він повідомив їм про те, що зовсім нещодавно поліцейський батальйон «Полтава» отримав новий автомобіль. І запевнив підлеглих у тому, що забезпечення їх усім необхідним для несення служби й надалі буде для керівництва поліції Полтавщини безумовним пріоритетом.

Полтава.

Фото з сайту Головного управління Нацполіції в області.